Produk

Laboratorium Vakum Oven Kering A2
  • Air ProLaboratorium Vakum Oven Kering A2
  • Air ProLaboratorium Vakum Oven Kering A2
  • Air ProLaboratorium Vakum Oven Kering A2

Laboratorium Vakum Oven Kering A2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Oven Kering Vakum Laboratorium                        


Oven Kering Vakum Laboratorium Seri Gelsonlab HS-DZF


Fitur:

1, kontrol mikroprosesor,
2, karo lawang jendhela kaca,
3, setelan tampilan digital lan suhu nyata
4, Timer tampilan digital mlaku
5, nyetel poto PID, liwat weker suhu
6, alarm otomatis sawise operasi
7, cocok kanggo pangatusan, baking, dewaxing, sterilisasi, perawatan panas ing kahanan vakum

Spesifikasi:

Model DZF-6020 DZF-6050 DZF-6090 DZF-6210
Ukuran kerja (mm) 300x300x275 415x375x345 450x450x450 560x640x600
Daya 1000W 1400W 1600W 2160W
Suhu kisaran 50 ~ 180â "ƒ 50 ~ 200â" ƒ 50 ~ 250â "ƒ 50 ~ 250â" ƒ
Fluktuasi suhu ± 1%
Gelar vakum <133Pa
Timer 0-999min
Tegangan 220V 50Hz
Ukuran (mm) 570x460x460 710x540x550 610x670x1430 810x720x1590

Bobot 39kg 56kg 107kg 140kg


Panas Tags: Laboratorium Oven A2 Oven Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.