Produk

Oven Garing Lab
  • Air ProOven Garing Lab
  • Air ProOven Garing Lab

Oven Garing Lab

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Oven Garing Lab                                           


Oven Garing Laboratorium HS-OV


Fitur:

1, Kanthi kunci lawang sing didhelikake, penggemar bisu
2, proteksi overheat mekanik
3, proteksi kebocoran listrik.
4, kanthi kaca dobel
5, kontrol mikroprosesor,
6, setelan tampilan digital lan suhu nyata
7, Timer tampilan digital
8, liwat weker suhu
9, alarm otomatis sawise operasi
10, cocok kanggo pangatusan, baking, dewaxing, sterilisasi, solidifying

Spesifikasi:

Model OV-9023A OV-9053A OV-9073A OV-9123A
Ukuran kerja (mm) 300x300x275 415x375x345 450x350x450 550x370x520
Daya 500W 1000W 1200W 1500W
Range suhu RT + 10-200â „ƒ
Resolusi suhu 0.1â "ƒ
Fluktuasi suhu ± 1â „ƒ
Timer 0-9999min
Tegangan 110V 60Hz / 220V 50Hz
Ukuran (mm) 400x570x630 510x650x700 620x620x720 720x740x650

Bobot 33kg 49kg 55kg 65kg


Panas Tags: Oven Kering Lab, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.