Produk

Sterilisasi Uap Otomatis
  • Air ProSterilisasi Uap Otomatis

Sterilisasi Uap Otomatis

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sterilisasi Uap otomatis                  


Sterilisasi Steam Top Top Gelsonlab HS-B12C-V


 

 

Fitur:

1, kontrol Mikrokomputer, pelapis baja tahan karat, tutup nutup
2, Piranti interlocking keamanan, Tangki banyu ndhuwur sing mbukak gaya
3, Kanthi tes BD: Tes HELIX, Tes vakum
4, tampilan LCD lan tombol jinis tutul
5, Kanthi antarmuka tes standar
6, Eropa CLASS B standar
7, Swara suhu, voltase, level banyu sithik, anti garing
kobong, lan kunci lawang keamanan
8, Telung kaping pra-vakum kanthi fungsi pangatusan
9, Pangeling pungkasan buzzer Sterilisasi, mandeg kanthi otomatis
10, hawa adhem otomatis, uap knalpot otomatis sawise disterilisasi
11 Generator uap internal kanggo nyedhiyakake uap jenuh kanthi cepet
* Printer eksternal opsional
* Fungsi USB opsional lan disk U

 

Spesifikasi:

 

Volume 12L
Daya sing dikonsumsi 1800W
Daya 110V 60Hz / 220V 50Hz
Tekanan kerja 0,22 MPa
Suhu kerja 134 â „ƒ
Ukuran growong ø200 × 385
Ukuran (mm) 445x400x690

Bobot 46kg


Panas Tags: Sterilisasi Uap Otomatis, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.