Produk

Sterilisasi Pangatusan Udara Panas
  • Air ProSterilisasi Pangatusan Udara Panas

Sterilisasi Pangatusan Udara Panas

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sterilisasi pangatusan Udara Panas                          


Sterilisasi pangatusan Udara Panas Gelsonlab HS-GRX Sereis


 

 

Fitur:

1, kontrol mikroprosesor,

2, kanthi kaca pindho

3, setelan tampilan digital lan suhu nyata

4, Timer tampilan digital mlaku

5, nyetel poto PID, liwat weker suhu

6, alarm otomatis sawise operasi

7, interior stainless steel

8, nggunakake suhu dhuwur lan panas pangatusan kanggo ngasilake oksidasi keracunan, denaturasi protein, konsentrasi dielektrik, sing utamane ngrusak bioplasma sel liwat oksidasi kanggo mateni mikroba. Lan bisa mateni kabeh mikroorganisme sawise wektu panas tartamtu

Model

GRX-9023A

GRX-9053A

GRX-9073A

GRX-9123A

GRX-9203A

Ukuran kerja (mm)

300x300x275

415x375x345

450x350x450

550x370x520

600x550x600

Kekuwatan

500W

1000W

1200W

1500W

5000W

Range suhu

RT + 10-250â „ƒ

Resolusi suhu

0,1â „ƒ

Fluktuasi suhu

± 1â „ƒ

Timer

0-999min

Tegangan

110V 60Hz / 220V 50Hz

Ukuran (mm)

570x530x460

690x610x530

610x700x620

720x700x720

840x820x830

Bobot

28kg

33kg

48kg

58kg

150

 
Panas Tags: Sterilisasi Pengeringan Udara Panas, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.