Produk

Teleskop Profesional 76mm
  • Air ProTeleskop Profesional 76mm
  • Air ProTeleskop Profesional 76mm
  • Air ProTeleskop Profesional 76mm
  • Air ProTeleskop Profesional 76mm
  • Air ProTeleskop Profesional 76mm
  • Air ProTeleskop Profesional 76mm

Teleskop Profesional 76mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Teleskop Profesional 76mm


Teleskop Refractor Astronomi Gelsonlab HSGT-076 76mm kanggo Wiwitan Bocah-bocah lan Astronomi

Katrangan produk
 
Teleskop genggam sing kuat, struktur anti banyu lan anti-kabut kanggo daya tahan pinunjul ing kahanan cuaca lan lingkungan.

100% kualitas tinggi anyar, digawe saka bahan sing ramah lingkungan kanthi kualitas dhuwur. Kanthi desain awan lan wengi kanthi sithik, bisa digunakake ing kahanan cahya sing padhang lan surem.

Kanthi nggunakake teleskop, sampeyan bisa nggawe sawetara kegiatan luwih nyenengake, supaya sampeyan bisa ndeleng obyek ing jarak utawa ing adegan kaya mripat sing cedhak banget.

Jeneng Produk: Teleskop

Sistem optik: reflektif

Diameter lensa objektif: 76mm

Panjang fokus: 700mm

Resolusi: 1.842 detik sudut

Akurasi: 2,31 detik sudut

Lapangan tampilan: 1,2 °

Pangilon teleskop 5 × 24, nggunakake pangilon, bisa mbantu sampeyan kanthi cepet nemokake posisi langit lan adegan target.
Kaca tingal daya dhuwur definisi tinggi ditutupi karo film biru optik multi-lapisan kanggo menehi tampilan sing jelas lan jelas.
Roda fokus kacepetan mikro muter rodha fokus kanggo nyetel dawane fokus supaya target dadi luwih jelas lan jelas, lan sesanti definisi tinggi bisa dirasakake.
Tuas penyesuaian nada, tombol penyesuaian sing apik, lan tombol penyesuaian sing apik kanggo muter bisa nyetel teleskop supaya gerakane alon-alon.
Tombol penyesuaian kasar bisa nyetel teleskop kanthi jangkauan.

Panas Tags: Teleskop Profesional, 76mm

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.