Produk

Teleskop Astronomi 60mm
  • Air ProTeleskop Astronomi 60mm
  • Air ProTeleskop Astronomi 60mm
  • Air ProTeleskop Astronomi 60mm
  • Air ProTeleskop Astronomi 60mm
  • Air ProTeleskop Astronomi 60mm
  • Air ProTeleskop Astronomi 60mm

Teleskop Astronomi 60mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Teleskop Astronomi 60mm


Gelsonlab HSGT-060 60mm Aperture AZ Teleskop Astronomi 60x700mm Lingkup Perjalanan Refractor kanggo Siswa Wiwitan Anak-anak Bocah-bocah

Katrangan produk
Kaendahan ana ing endi-endi! Ayo padha njelajah jagad sing adoh!

Teleskop JingleStar 60mm cocog kanggo pengamatan ing dharatan lan nyawang langit ing ilmu alam lan lelungan kanggo para pamula, bocah, bintang lintang, wisatawan, lan siswa utawa sing kepengin sinau luwih akeh babagan langit wengi.

Nangkep lan Nuduhake!
Kanthi adaptor smartphone, sampeyan bisa ndeleng rembulan lan pemandangan sing apik ing layar. Sampeyan uga ngidini sampeyan njupuk gambar utawa video liwat optik, utawa bareng karo kulawarga lan kanca-kanca.

Fitur:
Desain Optik: Refractor
Aperture: 60mm (2.36in)
Panjang Fokus: 700mm (27.55in) (
Rasio Fokus: F5.7
Eyepiece1: 20mm (0.74in) 10mm (0.39in)
Lensa Barlow: 3X
Finderscope: 5 * 24
Zenith Mirrors: 45 ° Ndhuwur diagonal prisma
Resolusi: â ‰ ¤3.1
Sudut Sudut Sudut: 2 ° 24 ""
Tripod: Tripod Paduan Aluminium
Bobot Pengiriman: 3kg
Ukuran Barang: 24.8in * 8.26in * 4.33in

Teleskop astronomi bias reaktif kanggo pamula lan Bocah-bocah kanthi aperture 60mm lan dawa fokus 700mm, rasio fokus f / 5.7
Lensa optik sing dilapisi kanthi lapisan transmisi sing dhuwur nggawe gambar sing cetha lan asri kanthi tambah padhang lan kajelasan. Tripod fotografi ukuran lengkap sing bisa disetel aluminium, njamin platform sing stabil
Paket kalebu aksesoris lengkap: 1. prisma gambar sing bener 45 derajat, 2. Eyepiece 20mm 3. Eyepiece 10mm, 4. Lensa barlow 3X. Dheweke ngidini sampeyan 4 jinis magnifikasi sing beda
Kasedhiya karo Adaptor Smartphone Teleskop. Sampeyan bisa nyekel kaendahan sing dideleng liwat video lan gambar. Nuduhake karo kulawarga lan kanca-kanca
Piranti sing cocog kanggo pengamatan ing darat lan astronomi langit ing ilmu pengetahuan lan lelungan kanggo para pamula, bocah, bintang, wisatawan, lan siswa utawa sing kepengin sinau luwih akeh babagan langit wengi. Liburan utawa hadiah ulang tahun sing apik kanggo para wong sing seneng ilmu pengetahuan lan astronomi

Panas Tags: Teleskop Astronomi 60mm, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.