Produk

10x50 Teropong Objektif Gedhe
  • Air Pro10x50 Teropong Objektif Gedhe
  • Air Pro10x50 Teropong Objektif Gedhe
  • Air Pro10x50 Teropong Objektif Gedhe

10x50 Teropong Objektif Gedhe

Spesifikasi Binokuler Tujuan 10x50 Gedheâ €:
Gedhene 10
Diameter objektif (mm) 50mm
Jinis Prisma BK7
Cacah 4 lensa3 klompok
MC Lensa
Sistem Fokus Cent.
Diameter Murid Exit (mm) 5,5mm
Jarak murid (mm) 17mm
Sudut Pandang 6,9 °
Lapangan Tampilan 367ft / 1000yds, 122m / 1000m

Model:HSGB-012

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

10X50 Teropong Tujuan Objektif                       


Teropong Tujuan gedhe ing njaba Gelsonlab HSGB-012 10X50


Spesifikasi saka10x50 Teropong Objektif Gedhe:
Gedhene 10
Diameter objektif (mm) 50mm
Jinis Prisma BK7
Cacah 4 lensa3 klompok
MC Lensa
Sistem Fokus Cent.
Diameter Murid Exit (mm) 5,5mm
Jarak murid (mm) 17mm
Sudut Pandang 6,9 °
Lapangan Tampilan 367ft / 1000yds, 122m / 1000m
Min, Panjang Fokus (m) 7m / 21ft
Padhang Relatif 30.25
Indeks Twilight 22.4
Resolusi â ‰ ¤5 "
Sistem diopter Eyepiece tengen
DIOPTER KOM. ± 4
DIST INTERPUPILLARI. 56mm ~ 74mm
Sistem eyecups Twist-up
POUCH Ya
BERSIH ngresiki Ya
SILICA GEL Ya
UNIT DIAMENSION (mm) 198x63x175mm

Bobot UNIT 800g

Panas Tags: 10x50 Binocular Tujuan Tujuan Gedhe, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.