Produk

10x25 Teropong Luar Ruangan
  • Air Pro10x25 Teropong Luar Ruangan
  • Air Pro10x25 Teropong Luar Ruangan
  • Air Pro10x25 Teropong Luar Ruangan
  • Air Pro10x25 Teropong Luar Ruangan
  • Air Pro10x25 Teropong Luar Ruangan
  • Air Pro10x25 Teropong Luar Ruangan

10x25 Teropong Luar Ruangan

Bisa uga ana bedane antara mripat kiwa lan mripat tengen, 10x25 Binoculars ruangan bisa disetel kanthi tliti mripat kiwa, banjur muter langsung puteran diopter eyeletece tengen kanggo entuk asil paling apik.

Model:HSGB-007

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

10X25 Teropong Luar Ruangan                             


Teropong outdoor hadiah kompak Gelsonlab HSGB-007 10X25


Fitur:

1. Desain portabel lanyard sing kompak lan entheng
2.BaK-4 prisma lan optik film ijo multi-ditutupi kanggo resolusi sing luwih unggul lan kajelasan gambar
3. Sasis magnesium tahan lama bisa ditahan lan cukup kasar kanggo nahan kahanan apa wae.
4. Tombol pangaturan diopter eyepiece sing tengen: bisa uga ana bedane antara mripat kiwa lan mripat tengen, 10x25 Binoculars ruangan bisa disetel kanthi tliti mripat kiwa, banjur puteran dering diopter lensa nengen langsung kanggo entuk asil sing paling apik.
5. Tampilan lineline, rasa kuwat banget

6. waja karet proteksi lingkungan, alus, non-slip lan rasane apik.


Panas Tags: 10x25 Teropong Luar Ruangan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.