Produk

Hoffman Clamp
  • Air ProHoffman Clamp
  • Air ProHoffman Clamp
  • Air ProHoffman Clamp

Hoffman Clamp

Pinchcock gaya penjepit Hoffman iki digawe saka kuningan sing nyebabake karat lan koreksi. Uga nduweni utas sing apik kanggo kontrol aliran sing gampang. Banget kanggo ngatur aliran tabung fleksibel saka mbukak nganti ditutup. Swivel rahang ngisor kanggo gampang dipasangake tabung tanpa alat sing nyopot.

Model:HSG-170

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hoffman Clamp

Gelsonlab HSG-170 Hoffman TUBING CLIP, gaya Hoffman Pinchcock, Hoffman Clamp - Screw Type Compressor Tubing Clamp


Pinchcock gaya Hoffman iki digawe saka kuningan sing nyebabake karat lan koreksi. Uga nduweni utas sing apik kanggo kontrol aliran sing gampang. Banget kanggo ngatur aliran tabung fleksibel saka mbukak nganti ditutup. Swivel rahang ngisor kanggo gampang dipasangake tabung tanpa alat sing nyopot. Ukuran sing beda kaya ing ngisor iki:


Hoffman TIPING CLIP, COPPER LISTRIK 12MM

Hoffman TIPING CLIP, COPPER LISTRIK 17MM

Hoffman TIPING CLIP, COPPER LISTRIK 20MM

Hoffman TIPING CLIP, COPPER LISTRIK 25MM

Hoffman TIPING CLIP, COPPER LISTRIK 30MM

Hoffman TIPING CLIP, COPPER LISTRIK 40MM

Panas Tags: Hoffman Clamp, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.