Produk

Jam Kentang Woh
  • Air ProJam Kentang Woh
  • Air ProJam Kentang Woh
  • Air ProJam Kentang Woh
  • Air ProJam Kentang Woh
  • Air ProJam Kentang Woh
  • Air ProJam Kentang Woh

Jam Kentang Woh

Jam Kentang Woh iki nduweni rong kompartemen sing dirancang kanggo nahan kentang utawa woh. Loro kumparan (siji abang lan siji biru) dilebokake ing kentang sing beda nalika kabel gulung ijo disambungake menyang kentang loro. Iki bakal nggawe jam wiwit bisa digunakake. Iki minangka jam demonstrasi sing bisa digunakake ing kelas ilmu!

Model:HSPEN-045

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jam Kentang Woh


Gelsonlab HSPEN-045 Jam Kentang Woh kanggo Jam Elektrokimia Jam Kentang Jam demonstrasi kanggo digunakake ing kelas ilmu



Fitur produk
Apik banget kanggo demonstrasi kepala sel elektrokimia
Siswa bisa nyoba kanggo ndeleng barang sing bakal ngasilake voltase
Jam digital sing digunakake kanthi eksperimen
Elektroda kualitas tinggi
Gunakake macem-macem bahan asam
 
 
Katrangan produk

Kanggo nduduhake sel elektrokimia prinsip. Jam digital iki nganggo kentang, jeruk, tanduran, soda lsp. Asam ing bahan kasebut reaksi karo elektroda kanggo ngasilake arus voltase sing kurang. Sampeyan bisa eksprimen karo macem-macem barang kanggo mirsani kedadeyan kasebut. Werna awak bisa beda-beda. Batere kentang minangka batere elektrokimia, utawa sel elektrokimia ing endi reaksi kimia ana cairan ing antarane rong logam sing beda. Nalika kabel dipasang kanggo nyambungake logam, arus listrik kasebut nggawa. Sel elektrokimia ngowahi energi kimia dadi energi listrik. Jam Kentang Woh iki nduweni rong kompartemen sing dirancang kanggo nahan kentang utawa woh. Loro kumparan (siji abang lan siji biru) dilebokake ing kentang sing beda nalika kabel gulung ijo disambungake menyang kentang loro. Iki bakal nggawe jam wiwit bisa digunakake. Iki minangka jam demonstrasi sing bisa digunakake ing kelas ilmu!

Panas Tags: Jam Kentang Woh, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.