Produk

Spesimen Mineral lan Rocks 20PCS
  • Air ProSpesimen Mineral lan Rocks 20PCS

Spesimen Mineral lan Rocks 20PCS

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spesimen Mineral lan Rocks 20PCS


Spesimen koleksi Gelsonlab HSGM-026 Pendidikan 20PCS Mineral lan Rocks

Spesifikasi:

1, Magnetite 2, Limonite 3, Graphit 4, Calcite 5, Slate 6, Quartz 7, Galena 8, Marble 9, Basalt 10, Hematite 11, Hornfels 12, Sphalerite 13, Pyrite 14, Sandstone 15, Orthoclase 16, Jade 17, Granit 18, Gypsum 19, Obsidian 20, Andesite

Kasus kayu transparan sing dikemas int, Ukuran: 305 * 215 * 50


Panas Tags: Spesimen Mineral lan Rocks 20PCS, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.