Produk

Mikroskop 1250X
  • Air ProMikroskop 1250X
  • Air ProMikroskop 1250X
  • Air ProMikroskop 1250X
  • Air ProMikroskop 1250X

Mikroskop 1250X

Model:HSM-M5006

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Mikroskop Metalurgi seri HSM-M5006
Kepala Binocular / Monocular Gratis Aritikulasi, Jarak Antarpadu: 55-75mm, condong 45 °
WF10X, WF10X kanthi mikrometer 0,1mm: 0,01mm / skala (Opsional: WF12.5X)
Tujuan Achromatic 10X, 100X (s, minyak), Ruang lingkup Rencana Metalurgi Tujuan Achromatic: 40X (s)
Tahap Mekanik Lapisan Dobel: 200X180mm kanthi Loro Piring (ɸ10 lan ɸ20mm),
Range obah: 70X50mm
Mekanisme Luwes Kasar lan fokus sing apik kanthi Rack lan Pinion kanthi Penyesuaian Ketegangan lan Tombol Dhuwur Dhuwur Tahap
Lampu Halogen Kecerahan sing bisa diatur kanthi 6V20W lan Sistem Pencahayaan Kohlar kanthi Filter Biru, Ijo, Kuning lan Kaca
Paket: 1 set / Karton

Bobot Bruto: 10kg


Panas Tags: 1250X Mikroskop, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.