Produk

Pemblokiran Nada Kayu
  • Air ProPemblokiran Nada Kayu

Pemblokiran Nada Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemblokiran Nada Kayu                                        


Alat musik blok kayu Gelsonlab HS-G4-2 Tone Double


 

Rong swara ing siji: Blok Nino Tone nampilake rong permukaan dolanan sing beda-beda, masing-masing kanthi nada beda supaya bocah bisa nemokake melodi dhasar
Awak kayu atos sing awet: saliyane kekiatan sing unggul, awak kayu atos nawakake swara sing akeh kanthi volume gedhe (ukuran 5,5 "inci) Dia4cm; L19cm
Gampang ditangani: instrumen iki cocog banget ing tangan bocah lan wong diwasa amarga genggaman kayu
Pemukul kayu sing ana gandhengane: blok nada kalebu pamukul kayu sing ukurane bener kanggo bocah

Kanggo umur 3 lan luwih: instrumen iki digawe kanggo musisi enom umur 3 lan luwih - penting kanggo ngerti manawa instrumen kasebut nyata, nawakake kualitas premium kanthi ukuran mudhun kanthi warna sing nyenengake sing paling cocog kanggo para pemain enom


Panas Tags: Blok Nada Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.