Produk

Drum Samodra Kayu
  • Air ProDrum Samodra Kayu
  • Air ProDrum Samodra Kayu
  • Air ProDrum Samodra Kayu
  • Air ProDrum Samodra Kayu
  • Air ProDrum Samodra Kayu
  • Air ProDrum Samodra Kayu

Drum Samodra Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Drum Samodra Kayu                                         


Gelsonlab HS-TH10-10 Dolar Perkusi Drum Samodra Kayu kanggo Bocah-bocah Beige


 

Desain entheng lan awet: Alat perkusi ideal kanggo bayi kanggo olahraga tangan lan koordinasi otak.
Bahan: Masde saka bahan kayu lan kulit domba sing bermutu, sing bisa ngasilake swara sing apik.
Dolanan pendidikan musik sing apik: Bisa nulungi bocah ngembangake katrampilan musik lan nggawe bocah sing seneng.
 

Katrangan produk
"Spesifikasi:
Bobot: 344 g
Werna: Krem
Ukuran: 25 x 3.7cm / 9.84 x 1.46 inci (Dia x H)
Bahan: kulit domba, kayu

Fitur:
1. Desain entheng lan awet: Alat perkusi ideal kanggo bayi kanggo olahraga tangan lan koordinasi otak.
2. Bahan: Masde saka bahan kayu lan kulit domba sing bermutu, sing bisa ngasilake swara sing apik.
3. Dolanan pendidikan musik sing apik: Bisa nulungi bocah ngembangake kemampuan musik lan nggawe bocah sing seneng.

isi paket:
1 x Drum Samodra
Panas Tags: Drum Ocean Wood, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.