Produk

Lengan Kuningan Kayu
  • Air ProLengan Kuningan Kayu
  • Air ProLengan Kuningan Kayu
  • Air ProLengan Kuningan Kayu
  • Air ProLengan Kuningan Kayu
  • Air ProLengan Kuningan Kayu
  • Air ProLengan Kuningan Kayu

Lengan Kuningan Kayu

Model:HS-HB04

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lengan Kuningan Kayu                                     


Gelsonlab HS-HB04 Kuningan Tangan Lonceng Klasik Meja Panggil Bell Handbell kanthi Gagang Kayu

 

Bel tangan kuningan nganggo gagang kayu, gaweyan sing apik banget lan awet.
Kanthi werni logam ing njero, ngasilake swara sing banter lan banter.
Bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, kayata ring ring meja ing kelas, sinyal siap ing restoran, dekorasi pesta utawa festival, latihan pet, lsp.

Dawane 12cm lan diameter lonceng 5cm, ukuran kompak lan entheng.


Panas Tags: Lengan Kuningan Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.