Produk

Lonceng Sleigh Tangan Kayu
  • Air ProLonceng Sleigh Tangan Kayu
  • Air ProLonceng Sleigh Tangan Kayu
  • Air ProLonceng Sleigh Tangan Kayu
  • Air ProLonceng Sleigh Tangan Kayu
  • Air ProLonceng Sleigh Tangan Kayu
  • Air ProLonceng Sleigh Tangan Kayu

Lonceng Sleigh Tangan Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tangan Kayu Lonceng Sleigh


Gelsonlab HS-G19-13B Lonceng Lengket Tongkat Kayu Tangan Diikat dengan 25 Jingles Logam Bola Perkusi Mainan Musik kanggo Game Anak


 

25 bal jingles logam dipasang ing strip kulit banjur dipasang ing gagang kayu.
Metu karo plink melodi.
Sithik gedhen kanggo dicekel bocah, nanging kanggo wong diwasa.
Tambah nyenengake kanggo pesta, nari, konser, lsp.
Katrangan produk
Ukuran: Tipe 1
Gadget iki kanthi 25 bal jingles logam ing ndhuwur katon apik. Iki bisa nambah luwih nyenengake kanggo dolanan bocah, pesta, joget, konser, lsp.

Spesifikasi:
Ukuran produk: Kira-kira.33 * 8 * 8cm / 13 * 3.1 * 3.1in
Ukuran paket: 32.5 * 13 * 8cm / 12.8 * 5.1 * 3.1in

Bobot paket: 402g / 14.2oz


Panas Tags: Lonceng Sleigh Tangan Kayu, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.