Produk

Lonceng Tangan Kayu Digawe
  • Air ProLonceng Tangan Kayu Digawe
  • Air ProLonceng Tangan Kayu Digawe
  • Air ProLonceng Tangan Kayu Digawe
  • Air ProLonceng Tangan Kayu Digawe
  • Air ProLonceng Tangan Kayu Digawe
  • Air ProLonceng Tangan Kayu Digawe

Lonceng Tangan Kayu Digawe

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lonceng Tangan Kayu Digawe                                     


Geslonlab HS-19-2 Jingles Ball Little Tangan Dianggo Bell Tongkat Pelangi Perkusi Mainan Musik kanggo Anak


 

Digawe saka kayu, awet lan kuat.
Pola warna sing dicithak ing permukaan, gampang narik kawigaten bocah-bocah.
Dirancang nganggo 10 bal jingles logam ing sisih ndhuwur, metu karo plink sing merdu.
Mini lan apik banget, gampang dicekel bocah.
Nambah nyenengake kanggo pesta, nari, konser, lsp. Dolanan sing apik kanggo bocah.
 

Katrangan produk
Fitur:
Digawe saka kayu, awet lan kuat.
Pola warna sing dicithak ing permukaan, gampang narik kawigaten bocah-bocah.
Dirancang nganggo 10 bal jingles logam ing sisih ndhuwur, metu karo plink sing merdu.
Mini lan apik banget, gampang dicekel bocah.
Tambah nyenengake kanggo pesta, nari, konser, lsp.
Dolanan sing cocog kanggo bocah.

Spesifikasi:
Bahan: Kayu
Ukuran produk: Kira-kira 17 * 6 * 6cm / 6.7 * 2.4 * 2.4in
Ukuran paket: 20.5 * 11.5 * 6cm / 8.1 * 4.5 * 2.4in

Bobot paket: 54g / 1.9o


Panas Tags: Lonceng Tangan Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.