Produk

Shaker Guiro Kayu
  • Air ProShaker Guiro Kayu
  • Air ProShaker Guiro Kayu
  • Air ProShaker Guiro Kayu
  • Air ProShaker Guiro Kayu
  • Air ProShaker Guiro Kayu
  • Air ProShaker Guiro Kayu

Shaker Guiro Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Shaker Guiro Kayu                                          


Gelsonlab HS-M001-1 Shaker Guiro Kayu for Musical instrument toy


 

Instrumen 2 ing 1.
Ing guiro: Gosok splines nganggo strip supaya bisa tahan.
Ing shaker: Goyang instrumen kanggo baubles njero menyang Erpressen. Kualitas apik, cocog kanggo menehi tandha panggunaan Tempo.
Dawane 15 cm - Diameter 5 cm

Pendant teka karo bat.


Panas Tags: Shaker Kayu Guiro, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.