Produk

Guiro Ikan Kayu
  • Air ProGuiro Ikan Kayu
  • Air ProGuiro Ikan Kayu
  • Air ProGuiro Ikan Kayu
  • Air ProGuiro Ikan Kayu
  • Air ProGuiro Ikan Kayu
  • Air ProGuiro Ikan Kayu

Guiro Ikan Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Guiro Ikan Kayu                                     


Gelsonlab HS-G2 Guiro Ikan Kayu Percussion Instrument with Scraper Kindergarten Early Learning Wooden Guiro

 

Digawe saka kayu sing berkualitas, gaweyan sing apik banget, permukaan sing alus, aman kanggo disentuh.
Tampilan warna-warni, tampan lan apik kanggo bocah.
Nyekel guiro ing tangan kiwa kanthi jempol, banjur jupuk teken ing tangan tengen kanggo ditabuh.
Bakal metu swara sing jelas, nyenengake banget lan ngrangsang irama bocah lan ngembangake bakat musik.
Hadiah sing apik kanggo anak sampeyan, gampang dimainake.

Dia7cm; L38cm

Panas Tags: Guiro Ikan Kayu Guiro, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.