Produk

Castanet Jari Kayu
  • Air ProCastanet Jari Kayu
  • Air ProCastanet Jari Kayu
  • Air ProCastanet Jari Kayu
  • Air ProCastanet Jari Kayu
  • Air ProCastanet Jari Kayu
  • Air ProCastanet Jari Kayu

Castanet Jari Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Castanet Jari Kayu


Gelsonlab HS-G10-3 Castanet Jari Kayu Percussion Instrument Musical Educational Kids Toy Learning & Education Perfect Fun Time Play Activity Gift for Boys Girls

 

 

Katrangan produk
Werna: Multicolor
Spesifikasi:
Alat musik sing sederhana lan lucu, digawe saka irisan kayu 2 potong.
Ukuran sing sampurna kanggo tangan bayi, cukup pasang kastanet ing driji banjur klik bebarengan kanggo nambah irama.
Kontribusi kanggo pangembangan intelektual anak, tambahake komunikasi wong tuwa lan bocah.

Jinis: Dolanan Castanet
Bahan: Kayu
Jumlah: 1Pc
Fitur: Awet, Dolanan Pendhidhikan, Genggeman Gampang

Diameter: 5.5cm / 2.17 "(Kira-kira)


Panas Tags: Castanet Jari Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.