Produk

Kaca Kaca
  • Air ProKaca Kaca
  • Air ProKaca Kaca
  • Air ProKaca Kaca
  • Air ProKaca Kaca
  • Air ProKaca Kaca
  • Air ProKaca Kaca

Kaca Kaca

Model:HSCG-1175

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaca Kaca                                                 


Gelsonlab HSCG-1175 Laboratory Sapphire Double Dome 1.0mm Edge Thick Watch Crystal Concave Kaca Kaca Plain Kaca Kaca Beaker Cover

 
Cathetan: Priksa manawa sampeyan duwe ukuran sing pas sadurunge tuku ngukur presisi (kaliper)
Pengepakan bisa beda-beda amarga beda produksi.
 
Spesifikasi:
 
Tebal Ujung: 1.0mm (bisa uga ana bedane ± 0.1mm)

Ukuran 17mm, 17.5mm, 18mm, 18.5mm, 19mm, 19.5mm, 20mm, 20.5mm, 21mm, 21.5mm, 22mm, 22.5mm, 23mm, 23.5mm, 24mm, 24.5mm, 25mm, 25.5mm, 26mm, 26.5mm , 27mm, 27.5mm, 28mm, 28.5mm, 29.5mm, 29mm, 30mm, 30.5mm, 31mm, 31.5mm, 32mm, 32.5mm ,, 33mm, 33.5mm, 34mm, 34.5mm, 35mm, 35.5mm, 36mm, 36.5 mm, 37mm, 37.5mm, 38mm, 38.5mm, 39mm, 39.5mm, 40mm (bisa uga ana bedane ± 0,05mm diameteripun)


Panas Tags: Kaca Watch, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.