Produk

Piranti Titik Lebur Visual
  • Air ProPiranti Titik Lebur Visual

Piranti Titik Lebur Visual

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Titik Lebur Visual                 


Gelsonlab HSLI-071 Alat Titik leleh Visual


Karakteristik

Kanggo digunakake kanggo ngukur titik leleh obat, bahan pewarna lan minyak wangi lan zat kristal organik liyane kanggo nemtokake kemurniane. Cara pangukuran salaras karo standar farmakopoeia.
Ngukur telung conto sekaligus lan ngetung nilai rata-rata titik leleh awal lan pungkasan kanthi otomatis.

Spesifikasi

Rentang pangukuran titik lebur:

suhu kamar-280â „ƒ

Tampilan digital minimal:

0,1 â „ƒ

Tingkat pemanasan linear:

0,5,1.0,1.5,3.0 â „ƒ / min

Akurasi:

â ‰ ¤200 â „ƒ: 0.4â„ ƒ; 200 â „ƒ: 0,7â„ ƒ

Kemampuan (Deviasi Standar):

0,3â „ƒ

Bobot (Kasar):

15 kg

Ukuran Sakabèhé:

400mm 400mm 540mm



Panas Tags: Aparat Peleburan Visual, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.