Produk

Jar Desiccator Vakum
  • Air ProJar Desiccator Vakum
  • Air ProJar Desiccator Vakum
  • Air ProJar Desiccator Vakum
  • Air ProJar Desiccator Vakum
  • Air ProJar Desiccator Vakum
  • Air ProJar Desiccator Vakum

Jar Desiccator Vakum

Model:HSCG-1351

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jar desiccator vakum                                     


 Gelsonlab HSCG-1351 Laboratory glassware Jar desiccator vakum dryer


 

Jar desiccator vakum kaca
Pengering minangka wadhah sing ditutup kanthi tutup matte sudhut amba
Cocog Kanggo: Laboratorium, mulang, nandur, pawon, lsp.
 
Spesifikasi: 

Desiccator kanthi Piring Porselen
Ukuran I.D. (mm) Dia. Piring Porselen (mm) Dhuwur (mm)
120 120 108 180
160 160 148 230
210 210 188 300
240 240 220 340
300 300 280 420

350 350 330 500


Panas Tags: Jar Desiccator Vacuum, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.