Produk

Osilator Tube Tube
  • Air ProOsilator Tube Tube

Osilator Tube Tube

Model:HS-SIN-5008

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Osilator tabung test

Gelsonlab HS-SIN-5008 Osilator tabung test


 

SIN-5008 Inkubator osilasi tabung uji coba nggunakake motor bermutu kanthi kaluwihane kekuwatan lan ora ana swara. Mesin kasebut uga nduweni presisi kontrol suhu sing dhuwur, keseimbangan osilasi, fungsi geter kecepatan tinggi, lan suhu nyata ing njero kothak kasebut. Iki minangka nomer akeh universitas, riset ilmiah, lan industri kimia. Alat canggih kanggo nganakake eksperimen kimia ing unit.

 

Model SIN-5008
Frekuensi osilasi Start ~ 900 Times / menit (luwes)
Range kontrol suhu RT + 5 ~ 65â „ƒ
Amplar geter 3mm
Daya pemanas 300W
Beban negatif 50ml tubex8 (Standar)
15ml tubex18 (Optik)
Ukuran Sakabèhé 330 × 260 × 300mm

Daya 220V 50Hz

Panas Tags: Osilator Tabung Uji, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.