Produk

Generator Listrik Beda Suhu
  • Air ProGenerator Listrik Beda Suhu
  • Air ProGenerator Listrik Beda Suhu

Generator Listrik Beda Suhu

Prinsip bedane saiki lan saiki sing digawe dening Generator Listrik Suhu Sifate siswa sajrone mulang. Sisih tengah disedhiyakake sepotong kulkas, lan sisih tengah diwenehake kulkas, lan kipas cilik lan loro pos penghubung disusun ing tengah rong lembar. Ukuran umum udakara: 56 * 58 * 255mm. Kanthi rong gelas plastik transparan.

Model:HSPEN-042

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Generator Listrik Beda Suhu


Gelsonlab HSPEN-042 Pembeda Listrik Suhu, Generator listrik termal



Prinsip bedane saiki lan saiki sing digawe dening Generator Listrik Suhu Sifate siswa sajrone mulang. Sisih tengah disedhiyakake sepotong kulkas, lan sisih tengah diwenehake kulkas, lan kipas cilik lan loro pos penghubung disusun ing tengah rong lembar. Ukuran umum udakara: 56 * 58 * 255mm. Kanthi rong gelas plastik transparan. Ing eksperimen, bukak dhisik kipas cilik. Maneh ing gelas setengah gelas banyu panas, tuwung liyane adhem setengah gelas banyu adhem utawa banyu es. Piranti eksperimen saka rong pin aluminium menyang cangkir, rong konduksi panas aluminium, wiwit mbentuk beda suhu. Yen beda suhu ing antarane luwih saka 12, arus arus listrik cukup kanggo nyebabake kipas cilik bisa diputer. Bedane suhu luwih gedhe, saiki saya gedhe. Yen eksperimen mbalikke rampung, pateni saklar kipas cilik. Banjur liwat akses kolom sing nyambung menyang 3-6V saiki, sawise sawetara wektu kanggo nutul sikil aluminium loro, sampeyan bisa nemokake demam loro, suhu sing luwih murah, pembentukan suhu. Iki minangka efek Burke Barat lan efek Parr.

Panas Tags: Generator Listrik Beda Suhu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.