Produk

Piwulang Segitiga Plastik
  • Air ProPiwulang Segitiga Plastik
  • Air ProPiwulang Segitiga Plastik
  • Air ProPiwulang Segitiga Plastik
  • Air ProPiwulang Segitiga Plastik
  • Air ProPiwulang Segitiga Plastik
  • Air ProPiwulang Segitiga Plastik

Piwulang Segitiga Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piwulang Segitiga Plastik                              


Gelsonlab HSMM-009A Materi matématika plastik berkualitas tinggi dipasang ing alun-alun plastik segitiga kothak


Digawe saka bahan ABS

Werna: Kuning

2 pcs / set

ukuran: 66.5 * 31. * 2.5cm, 58 * 28 * 2.5cm

Iki kanggo guru sing digunakake ing kelas matematika, nuduhake siswa carane ngukur garis lan liya-liyane.

Model matématika plastik kualitas dhuwur disetel model kothak

Ukuran karton: 56 * 33 * 29 cm

50 pcs / karton

G / W .: 13,50 kg / ton

N / W.: 12.00 kg / liter


Panas Tags: Memulang Segitiga Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.