Produk

Pengajaran Kompas Gambar Plastik
  • Air ProPengajaran Kompas Gambar Plastik
  • Air ProPengajaran Kompas Gambar Plastik
  • Air ProPengajaran Kompas Gambar Plastik
  • Air ProPengajaran Kompas Gambar Plastik

Pengajaran Kompas Gambar Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengajaran Kompas Gambar Plastik


Gelsonlab HSMM-015  Hot sell Pengajaran Kompas Gambar Plastik math compass 

Spesifikasi:

1) Werna: Kuning

2) Pangaturan radius sing cepet lan lancar, luwih trep

3) Paling apik kanggo panggunaan sekolah lan kantor

Ukuran karton: 50 * 33 * 29 cm

40 pcs / karton

G / W .: 12 kg / ton

N / W .: 10 kg / ctn

Panas Tags: Mulang Kompas Gambar Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.