Produk

Siswa Abacus
  • Air ProSiswa Abacus

Siswa Abacus

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Siswa Abacus                                               


Gelsonlab HSMM-005 Abacus, 5 Kawat Baja U-U, Bingkai Logam, Alat Pembelajaran Aritmatika lan Alat Pitungan kanggo Siswa lan Guru


Fitur


Pigura Kayu kanthi Kabel 5 Uwangun lan manik-manik plastik
Cocog kanggo pendhidhikan bocah
Alat sing apik kanggo pangembangan katrampilan nomer wiwitan
10 manik-manik saben kawat.
 

Katrangan produk


Piranti sederhana kanggo ngetung lan aritmatika dhasar. Abakus kalebu piranti ngetung pisanan sing digunakake. Dumadi saka pigura kayu kanthi kabel baja sing bentuké 5-U. Nggawe katrampilan ngembangake nomer kanggo siswa enom.


Panas Tags: Abacus Siswa, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.