Produk

Penyuling Banyu Stainless Steel
  • Air ProPenyuling Banyu Stainless Steel

Penyuling Banyu Stainless Steel

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Distiller banyu stainless steel             


Gelsonlab HS-YAZD-10 Distiller banyu stainless steel


 

Fitur
Jeneng produk distiller banyu stainless steel
Model YAZD-5 YAZD-10 YAZD-20
Ngasilake banyu 5L / H 10L / H 20L / H
Daya pemanas 4.5KW 7.5KW 13.5KW
Tegangan 220V 50Hz 380V 50Hz 380V 50Hz
Ukuran (mm) 320x200x680 360x250x770 470x330x750

Bobot 5kg 6kg 10kg


Panas Tags: Distiller Banyu Stainless Steel, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.