Produk

Spinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge
  • Air ProSpinplus Mini Centrifuge

Spinplus Mini Centrifuge

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spinplus Mini Centrifuge                               


Gelsonlab HSTC-Spinplus Mini Centrifuge


Spinplus minangka sentrifug sing paling kuat lan kompetitif ing klas sing bisa diselehake 6 tabung kerucut 15ml utawa tabung kaca, 8 tabung kerucut 15ml utawa tabung kerucut tabung kerucut sing nganggo tutup sekrup Kacepetan bisa bel00- 5000RPM. tampilan LCD kanthi kemampuan kanggo ngganti antarane RPM lan RCF

Fitur


Kunci tutup safety

Layar LCD sing ditampilake

Tutup kanthi otomatis

Antarmuka operasi gampang lan gampang

8 utawa 6 tabung kerucut 15ml kanthi tutup sekrup bisa dilebokake

Rem lembut kanthi kecepatan rendah kanthi akselerasi pamisahan sing efisien lan wektu rem (20-80 detik) bisa diatur kanthi kacepetan 0-5000rpm

Tampilan LCD kanthi kemampuan ngowahi antarane RPM lanRCF

Pisahake tombol muter cekak kanggo muter sing gampang lan cepet.

Rilis tutup otomatis nalika operasi mandheg kanggo ngirit wektu pangolahan

Operasi bisa disetel wektu saka 10 detik t0 99 menit kanthi sinyal lonceng sawise operasi rampung

Kunci tutup safety prevent opening the centrifuge lid until the rotor has stopped spinning

GARANSI 1 TAUN



Panas Tags: Spinplus Mini Centrifuge, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.