Produk

Drum Tangan Rattle Spinning
  • Air ProDrum Tangan Rattle Spinning
  • Air ProDrum Tangan Rattle Spinning
  • Air ProDrum Tangan Rattle Spinning

Drum Tangan Rattle Spinning

Drum tangan Rattle Spinning digawe saka bahan kayu, alami, awet, ramah lingkungan, ora beracun, aman kanggo bayi. Iki minangka dolanan paling tuwa lan tradisional kanggo bocah-bocah ing Tiongkok. Ana lukisan karakteristik tradisional Cina lan bocah-bocah ing permukaan drum.

Model:HS-BL4

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Drum tangan Rattle Spinning                                  


Gelsonlab HS-BL4 Marbles Monkey Drum Spining drum, Wood Cartoon Chinese Traditional Drum tangan Rattle Spinning Baby Musical Toy


 

â ™ ¥ Dolanan Musik: Rasakake wektu dolanan karo bayi, ayo padha seneng-seneng
â ™ ¥ Bahan sing Cocog karo Bayi: Ora ana bentuk, ora ana mambu, kabeh digawe kanthi bahan tanpa beracun
â ™ ¥ Hadiah sing Apik: Hadiah sing sampurna kanggo kanca lan kulawarga minangka hadiah Natal utawa taun anyar
â ™ ¥ Kepuasan Pelanggan minangka Gairah sing Apik: Kepuasan sampeyan dijamin 100%! monggo bebas hubungi kami yen sampeyan ora wareg amarga ana alesan,
â ™ ¥ Jumlah: 1 x Drum Rattle
 

Katrangan produk
Katrangan:
100% merek anyar lan berkualitas tinggi
Fitur:
Digawe saka bahan kayu, alami, awet, ramah lingkungan, ora beracun, aman kanggo bayi.
Iki minangka dolanan paling tuwa lan tradisional kanggo bocah-bocah ing Tiongkok.
Ana lukisan karakteristik tradisional Cina lan bocah-bocah ing permukaan drum.
Hadiah sing apik kanggo bayi, nglambangake rasa seneng lan bejo, menehi berkah kanggo bayi.
Sarkat, lan bakal ngetokake swara gemeter, sing bisa ngrangsang kemampuan ngrungokake bayi.
Bayi bakal seneng karo swara kasebut lan dheweke bakal sinau dhewe.
Uga bisa nggunakake keluwesan tangan, driji lan pergelangan tangan bayi.


Spesifikasi:
Bahan: Kayu
Werna: Werna Kayu
Model: Drum Rattle Tradisional
Print: Pangiriman Acak (Yen sampeyan tuku luwih saka siji, drum sing ditampa bakal padha utawa beda.)
Ukuran: Dia10cm H: 4.5cm gagang L8.5cm
Jumlah: 1 Pc

Panas Tags: Drum Tangan Rattle Spinning, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.