Produk

Akselerator Timer Spark
  • Air ProAkselerator Timer Spark
  • Air ProAkselerator Timer Spark
  • Air ProAkselerator Timer Spark
  • Air ProAkselerator Timer Spark

Akselerator Timer Spark

Spark Timer Accelerator digunakake kanggo netepake laju akselerasi nalika bobote, ngitung kacepetan seni obah utawa nyinaoni gaya gesekan. Pita kertas ditarik liwat wektu nalika ana percikan ing interval sing tepat lan padha kanggo ngobong titik cilik ing strip kertas. Jalur luwih cepet ngliwati wektu, jarake luwih gedhe ing antarane titik. Iki ngidini sampeyan ngetung akselerasi.

Model:HSPM-047

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Akselerator Timer Spark


Gelsonlab HSPM-047 Educational Akselerator Timer Spark, Affordable spark timer for physics lab


Akselerator Timer Spark is used for determining the rate of acceleration in a falling weight, calculating the speed of a moving art or studying the forces of friction.

Pita kertas ditarik liwat wektu nalika diciptakake interval kanthi pas lan padha sing ngobong titik-titik cilik ing strip kertas. Jalur luwih cepet ngliwati wektu, jarake luwih gedhe ing antarane titik. Iki ngidini sampeyan ngetung akselerasi.

 

Fitur produk
Akselerator wektu otomatis kanggo ngukur tingkat akselerasi bobot mudhun, ngetung kacepetan kreta obah, utawa kanggo panelitian babagan gaya gesekan
Ngasilake titik kobong sing digawe kanthi interval ing interval kertas sing ditarik liwat wektu kanggo ngitung tingkat akselerasi
Ditutup kanggo operasi sing aman
Pandhuan kalebu gampang digunakake
Ukuran 6-1 / 4 x 2-3 / 4 x 4-1 / 4 inci (L x W x H)
 
 
Kalebu:

Spark timer (110V AC)
Klem meja
Gulung tape kertas
Bobot

Pandhuan lan pandhuan eksperimen

Panas Tags: Akselerator Timer Spark, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.