Produk

Model Struktur Molekuler Natrium Klorida
  • Air ProModel Struktur Molekuler Natrium Klorida
  • Air ProModel Struktur Molekuler Natrium Klorida

Model Struktur Molekuler Natrium Klorida

Model struktur molekul natrium klorida kalebu 14 atom chloirde ijo, 13 atom natrium abu-abu lan ikatan tengah 54gray. Model Kristal Ionik Natrium Klorida.

Model:HSCM-030

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Struktur Molekuler Natrium Klorida

             

Gelsonlab HSCM-030 Model Kristal Ionik Natrium Klorida NaCl Model struktur Molekuler


Model Kristal Ionik Natrium Klorida (NaCl);
kalebu 14 atom chloirde ijo, 13 atom natrium abu-abu lan ikatan tengah 54gray.
Ukuran Model: 12cm * 12cm * 12cm

 

Jeneng: Ionic Crystal Model Sodium Chloride (NaCl)
Isi:
Atom Dia. (Mm) Bolongan Werna Qty
chloirde (Cl) 23 6 ijo 14
natrium (Na) 23 6 abu-abu 13
Dawane Link (mm) N / A Warna Qty
tengah 44 N / A abu-abu 54
Kothak ABS Cilik (23.5cm * 17cm * 3.5cm)

Panas Tags: Model Struktur Molekuler Natrium Klorida, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.