Produk

Cepet Unit Kubus
  • Air ProCepet Unit Kubus
  • Air ProCepet Unit Kubus
  • Air ProCepet Unit Kubus
  • Air ProCepet Unit Kubus
  • Air ProCepet Unit Kubus
  • Air ProCepet Unit Kubus

Cepet Unit Kubus

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cepet Unit Kubus                                         


Gelsonlab HSMM-035 Kubus Konstruksi 100 Piece Snap Unit Cube Centimeter Cube lan Interlocking Building Set STEM Toy Promosikan Penyortiran Warna & Kemampuan Hitung Matematika 2.5x2.5x2.5cm


Fitur:

TUNGGAL | Potongan gampang gampang dipasang lan dirancang kanggo nahan dolanan kasar. Anak sampeyan bisa nemokake imajinasi alam bébas kanthi set bangunan inovatif sing berkualitas tinggi iki.
KREATIF | Kira-kira 100 potongan warna sing kandel lan cerah bisa dipilih, pilihane ora ana enteke. Mbangun kembang, kewan, mobil, jagad lan liya-liyane kanthi ngeklik potongan ing panggonane.
PENDIDIKAN | Link bareng karo potongan-potongan nalika nambah play mandiri, koordinasi mripat tangan, katrampilan spasial lan ketangkasan. Dolanan sing apik kanggo pangembangan sensorik, terapi kerja lan individu autis.
SAFE | Cube Creation Unlimited digawe saka poliethelin nontoxic, LAB TEST APPROVED. Becik saka umur 3 nganti diwasa. Tulung ngawasi bocah cilik.

Katrangan produk

Cubes Cipta minangka dolanan apik tenan sing nulungi bocah-bocah Ciptaan TANPA Wates! Saben bungkus ngemot udakara 100 lembar, sing nyenengake pirang-pirang jam.
Wektu Bangunan Kreatif! Temokake dolanan sing mbantu perkembangan bocah!
Dolanan sing nyenengake lan edukasi!
Setel bayangan insinyur cilik sampeyan.

Apa sing bisa sampeyan lakoni kanthi dolanan iki?
- Nyengkuyung kerja tim, imajinasi lan kreativitas
- Ngembangake katrampilan motor intelijen lan koordinasi mripat
- Ningkatake mikir logis lan ngrampungake masalah
- Supaya bocah terhibur nganti pirang-pirang jam lan mbebasake wektu wong tuwa

Iki dolanan sing kudu dimainake kanggo dolanan bocah.

Hadiah sing cocog kanggo bocah-bocah lan apik kanggo bocah-bocah ing mobil - utawa dolanan ruangan sedina ing pantai!


Panas Tags: Kubus Unit Snap, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.