Produk

Dolanan Rclesnake Rc
  • Air ProDolanan Rclesnake Rc
  • Air ProDolanan Rclesnake Rc

Dolanan Rclesnake Rc

Spesifikasi Dolanan Rc Rattlesnake:
Ukuran karton (CM) 80.5 * 42 * 79.5
Ukuran kemasan (CM) 38 * 9 * 25.4
Ukuran produk CM)
Ula: dawa 76CM
G.W (KGS) 24.3
N.W (KGS) 19.2

Model:HSRC-005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dolanan Rclesnake Rc


Gelsonlab HSRC-005 RC Remote Control RC Remote Control Remote Control kanggo ulahe

Ula paling populer ing Halloween R / C

QTY (PCS) 24

Kothak batin 2

Ukuran karton (CM) 80.5 * 42 * 79.5

Ukuran kemasan (CM) 38 * 9 * 25.4

Ukuran produk CM)

Ula: dawa 76CM

G.W (KGS) 24.3

N.W (KGS) 19.2

CBM 0,268

Kothak warna Packing

Panas Tags: Mainan Rc Rattlesnake, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.