Produk

Pelaku Udan
  • Air ProPelaku Udan
  • Air ProPelaku Udan
  • Air ProPelaku Udan
  • Air ProPelaku Udan
  • Air ProPelaku Udan
  • Air ProPelaku Udan

Pelaku Udan

Model:HS40S

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pelaku Udan                                                  


Gelsonlab HS40S Pelaku Udan 8 inch Mini Rainstick for babies Rattle Tube Rain Stick Shaker Music Sensory Auditory Instrument Toy


 

 

[Praktek kesadharan visual lan Sensori Sensori] kanthi ndeleng manik-manik warna-warni sing bisa nembus rame. Cocog kanggo 6 wulan utawa luwih.
[Ngembangake ketrampilan lan koordinasi] kanthi goyang, nguripake, muter ing permukaan, lan ngadeg ing sisih endi wae
[Fungsi Pendidikan Gedhe] Dolanan dolanan bocah cilik uga nyedhiyakake pendhidhikan awal kanggo sinau lan nemokake warna, swara lan gerakan. Nyenengake lan nyenengake kanggo bayi sampeyan.
[Muiscal tools]Filled with a lot of beads,create different sounds as a Pelaku Udan musical instrument by shaking, turning or rolling
[Sederhana lan Gampang diputer] Rattle Rainstick iki gampang banget dolanan bocah
Fitur Produk:

 

1, The Pelaku Udan toys are funny and entertaining toys to develop kids' listening and grab ability. 

2, Desain pola warna-warni nggawe tugas gampang narik kawigaten bocah cilik lan seneng-seneng.

3, Simulasi swarane tetes nalika udan, asri lan nyenengake.

4, Dolanan cocog kanggo bocah-bocah 6 wulan utawa luwih, dheweke pancen bisa nyekel lan dolanan. Hadiah sing apik kanggo Bocah.

 

 

Spesifikasi Produk:

 

Bahan: Plastik

Werna: Multicolor

Ukuran: 20 x 5 cm / 8 "x 2"


Panas Tags: Rainmaker, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.