Produk

Centrifuge PRP
  • Air ProCentrifuge PRP

Centrifuge PRP

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge PRP                                           


Gelsonlab HSLC-420P Centrifuge PRP


Fitur

1, tutup logam lengkap, mlaku stabil, swara kurang, presisi kecepatan tinggi.
2, kontrol mikrokomputer cerdas, drive motor tanpa sikat
3, tampilan LCD kanthi kustomisasi definisi tinggi lan kontras tinggi
4, Kacepetan, RCF, wektu mlaku bakal dituduhake sekaligus
5, Perlindhungan tutup lawang lan proteksi ora seimbang, proteksi overspeed, ora ana perlindhungan sinyal kacepetan, proteksi kesalahan balai motor, voltase pasokan listrik banget, proteksi banget, proteksi over-current
6, Dilengkapi piranti kunci darurat, gampang dioperasikake
7, Gunakake kanggo kabeh spesifikasi pembuluh getih konvensional, jarum suntik sing bisa digunakake 10 ml, 20 ml, 30 ml lan 50 ml, 60 ml.

Model LC-420P
MAX RPM 4200 RPM, pangaturan kacepetan tanpa langkah
Max RCF 4900xg
Timer 0-99min
Kapasitas Max Rotor 4 × 60ml (standar)
Optik: tabung koleksi getih vakum 4x50ml utawa 4 × 30ml / 20ml utawa 4 × 10ml 130mm
Tegangan 110V 60Hz / 220V 50Hz
Ukuran (mm) 450 × 600 × 360 (L × W × H) mm

Bobot 39kg


Panas Tags: Centrifuge PRP, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.