Produk

Probe PH Composite Electrode
  • Air ProProbe PH Composite Electrode
  • Air ProProbe PH Composite Electrode
  • Air ProProbe PH Composite Electrode
  • Air ProProbe PH Composite Electrode
  • Air ProProbe PH Composite Electrode
  • Air ProProbe PH Composite Electrode

Probe PH Composite Electrode

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Probe pH Komposit Elektroda


Gelsonlab HSE-201C PH Electrode Sensor BNC Connector Probe pH Composite Electrode kanggo Desktop PH meter


Fitur:

Elektroda komposit sing digabung karo elektroda kaca pH lan elektroda referensi.
Kabel 3ft kanthi plug BNC (tipe Q9) standar, lan sensor pH bohlam kaca kualitas duwe sensibilitas dhuwur kanggo nilai pH.
Elektroda pH minangka bagean saka meter PH sing kontak karo larutan sing diukur, bisa digunakake kanggo ngukur nilai potensial elektroda.
Elemen kunci meter PH kanggo ngukur pH larutan banyu ion hidrogen.
Sensor sensor elektroda pH sensor PEN
 
Katrangan produk
Spesifikasi:
Bahan: PC + serat
Ukuran Ngukur: 0 ~ 14pH
Range Suhu: 5 ~ 60â „„
Bahan Jembatan Asin: serat
Isi Cairan: Kcl jenuh
Panjang Kabel: 90cm / 35.43in
Ukuran Barang: 165 * 21mm / 6.49 * 0.83in
Bobot Barang: 95g / 3.35oz
Bobot Paket: 115g / 4.05oz

Ukuran Paket: 22.5 * 9 * 4cm / 8.86 * 3.54 * 1.57in


Panas Tags: Probe PH Composite Electrode, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.