Produk

Segitiga lempung Porcelain
  • Air ProSegitiga lempung Porcelain
  • Air ProSegitiga lempung Porcelain
  • Air ProSegitiga lempung Porcelain

Segitiga lempung Porcelain

Segitiga lempung porselen digawe saka kabel sing dipasang ing segitiga sing padha karo telung tabung keramik berongga 50mm 60mm 70mm. Segitiga kasebut biasane didhukung ing cincin tripod utawa wesi, lan sabanjure, nyangga wadhah lsp, lan liya-liyane, supaya bisa langsung digawe panas.

Model:HSCP-016

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Segitiga lempung Porcelain                                   


Gelsonlab HSCP-016 Segitiga lempung Porcelain , Ceramic Clay Triangle  for Chemical Laboratory 


 

Segitiga lempung pipa kanggo ndhukung barang-barang laboratorium digawe panas dening alat pembakar Bunsen utawa sumber panas liyane. Iki digawe saka kabel sing dipasang ing segitiga sing padha karo telung tabung keramik berongga 50mm 60mm 70mm. Segitiga kasebut biasane didhukung ing cincin tripod utawa wesi, lan sabanjure, nyangga wadhah lsp, lan liya-liyane, supaya bisa langsung digawe panas.
Panas Tags: Segitiga Tanah Liat Porselen, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.