Produk

Meter Kelembapan Suhu Usb Saku
  • Air ProMeter Kelembapan Suhu Usb Saku
  • Air ProMeter Kelembapan Suhu Usb Saku
  • Air ProMeter Kelembapan Suhu Usb Saku
  • Air ProMeter Kelembapan Suhu Usb Saku
  • Air ProMeter Kelembapan Suhu Usb Saku
  • Air ProMeter Kelembapan Suhu Usb Saku

Meter Kelembapan Suhu Usb Saku

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter Kelembapan Suhu Usb Saku


Gelsonlab HSLI-002 Mini Pocket USB Meter Kelembapan suhu, Suhu portabel lan meter asor Baralogric Pressure Datalogger

Pambuka:

1. Ukur lan rekam data.
2. USB nyambung menyang piranti lunak sing cocog ing komputer.
3. Sawise sambungan, waca digit ing komputer utawa undhuh data.
4. interval interval sing bisa dipilih: (1-24) detik, menit, jam.
5. Bisa ngukur nomer data
6. Rekam 12700 suhu lan asor dietung bebarengan.
7. Indikasi lampu LED.
8. Fungsi weker suhu lan asor utawa nyetel nilai alarm.
9. Umur batere dawa.

Spesifikasi:


Jarak pangukuran suhu
-40 ° C ~ 105 ° C (-40 ° F ~ 221 ° F)
Akurasi pangukuran suhu
± 1 ° C (± 2 ° F)
Resolusi tampilan suhu
0,1 ° C (0,1 ° F)
Rentang pangukuran asor
0% RH ~ 100% RH
Akurasi pangukuran asor
± 3% RH
Resolusi tampilan asor
0,1% RH
Nggunakake suhu
-40 ° C ~ 105 ° C (-40 ° F ~ 221 ° F)
Suhu panyimpenan
-40 ° C ~ 125 ° C (-40 ° F ~ 257 ° F)
Ukurane
106 × 24 × 24mm
Bobot
25g (ora batere)
Batere
3.6V


Panas Tags: Meter Kelembapan Suhu Usb Saku, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.