Produk

Meter Level Swara Saku
  • Air ProMeter Level Swara Saku

Meter Level Swara Saku

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Meter Level Swara Saku


Gelsonlab HSLI-032 Digital Sound Level Meter anyar, Tester Meter Noise Audio Genggam kanthi LCD Tampilan Ukur 30-130dB

Fitur Meter level swara digital Portable Mode ukuran saku lan desain kaku Max ditahan Record Max / Min Cepet / alon respon bisa dipilih Spesifikasi Ukur sawetara Akurasi ing 94Db, 1kHz A

bobot: 30dB ~ 130dB Digital display (2ranges) 30dB ~ 100Db, 60Db ~ 130dB Resolusi tampilan digital 0,1db Bar nganyari wektu 40ms Akurasi +/- 2Db Rentang frekuensi 31.5Hz ~ 8kHz Storage temp -20 ~ 50â "ƒ Storage RH% <90 % Baterai AAA * 3 Ukuran 148 * 61 * 34mm Bobot 128g Aksesoris batere 9V, tas ireng, kertu manual lan blister


Panas Tags: Meter Level Swara Saku, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.