Produk

Plancong Tangram Plastik
  • Air ProPlancong Tangram Plastik
  • Air ProPlancong Tangram Plastik
  • Air ProPlancong Tangram Plastik
  • Air ProPlancong Tangram Plastik
  • Air ProPlancong Tangram Plastik
  • Air ProPlancong Tangram Plastik

Plancong Tangram Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plancong Tangram Plastik


Gelsonlab HSMM-022 Pendidikan tangram plastik permainan mainan Tangram Puzzle Buku Set Mainan Pendidikan warna-warni

Fitur:

Game teka-teki tangram, kasusun saka pitung papan ing sak bungkus. Nalika pitung piring kasebut bisa dikombinasikake dadi pirang-pirang bentuk, kayata segi telu, poligon sing ora teratur, pemain game uga bisa dadi macem-macem gambar, gambar kewan, jembatan lsp. Uga ana sawetara huruf Tionghoa lan Inggris.

Ngembangake kreativitas bocah lan beda wujud, kemampuan sudut, sabar sabar lan katrampilan laku.

Bocah-bocah ngerti warna, wujud lan ukuran. Werna beda ing saben blok. Bisa narik perhatian bocah.

Inspirasi pengamatan, imajinasi, analisis wujud, kreativitas lan pamikiran logis

Spesifikasi produk:

1. ukuran: 10 * 10cm

2.Paket: 1 pc / opp tas 816 pcs / CTN CTN ukuran: 57 * 40 * 70cm

3.G.W./N.W.:15/14kgs

4. Bahan: PVC


Panas Tags: Plastik Tangram Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.