Produk

Tambur Plastik
  • Air ProTambur Plastik
  • Air ProTambur Plastik
  • Air ProTambur Plastik
  • Air ProTambur Plastik
  • Air ProTambur Plastik
  • Air ProTambur Plastik

Tambur Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tambur Plastik                                        


Gelsonlab HS-THD8-3 Alat Musik 8-Inci Werna Sejati Tambourine Werna-warna beda


 

Bingkai 8 "kualitas tinggi
Gulung kaping pindho, jingles nikel
Gagang cetakan
Instrumen siswa sing apik

Werna: Abang, biru, putih, ireng, kuning


Panas Tags: Rebana Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.