Produk

Silinder Ngukur Plastik
  • Air ProSilinder Ngukur Plastik
  • Air ProSilinder Ngukur Plastik
  • Air ProSilinder Ngukur Plastik
  • Air ProSilinder Ngukur Plastik
  • Air ProSilinder Ngukur Plastik
  • Air ProSilinder Ngukur Plastik

Silinder Ngukur Plastik

Silinder Ngukur Plastik

Model:HSCW-019

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Silinder Ngukur Plastik                               


Silinder Pangukur Plastik Gelsonlab HSCW-019, mulang silinder lulusan plastik laboratorium


Spesifikasi produk: 10ml, 25ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500 ml, 1000 ml, 2000ml

 

Silinder ukur plastik nganggo bahan PP. Produk korosi suhu tinggi, pangukuran sing akurat, sing duwe rong jinis garis lan skala pencetakan biru

Umume digunakake ing kulawarga, sekolah, pabrik, laboratorium lan pengukuran cair utawa panggunaan liyane.
Panas Tags: Silinder Ukur Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.