Produk

Castanet Gagang Plastik
  • Air ProCastanet Gagang Plastik
  • Air ProCastanet Gagang Plastik
  • Air ProCastanet Gagang Plastik
  • Air ProCastanet Gagang Plastik

Castanet Gagang Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Castanet Gagang Plastik                                   


Castanet Gagang Plastik Gelsonlab HS-G8-4

 

Castanet Plastik Pegangan nduweni swara sing apik. Gampang ditahan lan nyenengake kanggo muter.
Mirip karo Finger Castanets, Castle Handle Plastik nduweni pegangan supaya luwih gampang muter.
Cukup goyangake gagang bolak-balik kanggo nggawe swara klik.
Cara sing murah kanggo nambah swara apik kanggo koleksi instrumen irama sampeyan.
Dawane 15.5cm

Panas Tags: Castanet Gagang Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.