Produk

Pembentuk Suara Drum Plastik
  • Air ProPembentuk Suara Drum Plastik
  • Air ProPembentuk Suara Drum Plastik
  • Air ProPembentuk Suara Drum Plastik
  • Air ProPembentuk Suara Drum Plastik

Pembentuk Suara Drum Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pembentuk Suara Drum Plastik                                 


Pembentuk Suara Drum Plastik Gelsonlab HS-CY303 kanggo alat musik bocah


 

9 "bentuk -diameter
Lingkaran, segi telu, kothak, setengah bunder, lan persegi panjang
Umur 3 lan luwih
Bioskop kalebu ing kabeh paket Sound Shape
Alat perkusi terjangkau iki cocog kanggo kelas utawa pusat perawatan bocah.
 

Katrangan produk

Fitur 5 Bentuk geometris sing wis disetel dhuwur sing Dibangun nganggo cangkang ACOUSTICON kanthi macem-macem warna Instrumen perkusi sing terjangkau sing cocog kanggo kelas utawa pusat perawatan bocah Sesuai karo syarat keamanan ASTM F963 lan HR4040 Ukuran CPSIA - Ukuran: 9 "Lingkaran / Segitiga / Rectangle / Square / Half-Circle, 5pc., Warni Aneka

Panas Tags: Pembentuk Suara Drum Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.