Produk

Sepuluh Plastik Base Set
  • Air ProSepuluh Plastik Base Set
  • Air ProSepuluh Plastik Base Set
  • Air ProSepuluh Plastik Base Set
  • Air ProSepuluh Plastik Base Set
  • Air ProSepuluh Plastik Base Set
  • Air ProSepuluh Plastik Base Set

Sepuluh Plastik Base Set

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sepuluh Plastik Base Set


Sepuluh Set Plastik Pendidikan Gelsonlab HSMM-046, Manipulatif Matematika Awal kanggo Bocah-bocah Mulang Konsep Nomer Panggonan lan Volume


Fitur produk


TEEM STEM - Gunakake sepuluh plastik blok cacah iki kanggo ngembangake desimal dhasar, nilai panggonan, ngetung lan katrampilan khusus
PERFECT FOR RUMAH UTAWA PENGGUNAAN SEKOLAH - Sumber belajar pokok kanggo kelas, sepuluh basis dhasar uga cukup cilik kanggo digunakake ing omah
BANGUNYA TERBARU - Digawe saka plastik, blok adhedhasar desimal kasebut bisa tahan akeh tetes, panggunaan taun lan gampang dicuci
PEMBELAJARAN VERSATILE - Sumber daya sinau kasebut ngidini siswa nggunakake saben konter plastik dhasar 10 kanggo makili angka kanthi fisik supaya bisa nggawe lan ngrampungake tambahan, pangurangan, perkalian lan latihan divisi
AID VISUAL - Kubus abang 1000 unit, flat 100 unit biru, batang ijo 10 unit, lan kubus kuning siji unit ngidini siswa gampang ngerti konsep nilai-nilai papan
Set 121 buah: 100 unit kubus kuning, 10 batang ijo, 10 flat biru lan 1 kubus blok abang ewu
 
 
Katrangan produk
 

Sepuluh Set Plastik Basis Plastik kanthi visual nggambarake siji, puluhan, atusan lan ewonan. Blok kode warna kasebut mulang babagan konsep nomer penting kalebu nilai panggonan, pangukuran, pecahan, desimal, persentase lan volume.

Bocah-bocah bisa nggunakake manipulasi matematika awal sing wis kabukten iki minangka alat tangan kanggo ngatasi masalah matematika lan sesambungan karo operasi angka.

Base Ten Blocks uga nyengkuyung mikir logis lan kritis nalika bocah duwe pangerten nomer.

Blok iki awet, bisa dicuci lan dicithak ing sentimeter ing kabeh sisi.

Set Kalebu:


- 100 kubus kuning
- 10 batang ijo
- 10 flat biru

- 1 blok ewu abang


Panas Tags: Sepuluh Dasar Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.