Produk

Hazemeter fotoelektrik
  • Air ProHazemeter fotoelektrik

Hazemeter fotoelektrik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hazemeter fotoelektrik                 


Gelsonlab HSLI-047 Hazemeter fotoelektrik          


Karakteristik


Pengukuran karakteristik optik bahan pesawat transparan lan tembus lan membran plastik; Instrumen sing penting kanggo pabrik produk plastik lan kaca; Penyesuaian nol lan kalibrasi manual sing cocog kanggo perusahaan cilik lan menengah.

Spesifikasi Rentang Uang: 0-30%

Rentang Transmisi: 0-100%

Mode Tampilan: LCD

Kemampuan: Baleni: 0,2%

Transmisi: 0,5%

Akurasi: Jerebu: 0,5%.

Transmisi: 1,5%

Bobot (Kasar): 8kg

Ukuran sakabèhé: 540mm 345mm 230mm


Panas Tags: Hazemeter Fotolistrik, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.