Produk

Blok Kayu Multi-Nada Perkusi
  • Air ProBlok Kayu Multi-Nada Perkusi
  • Air ProBlok Kayu Multi-Nada Perkusi
  • Air ProBlok Kayu Multi-Nada Perkusi
  • Air ProBlok Kayu Multi-Nada Perkusi
  • Air ProBlok Kayu Multi-Nada Perkusi
  • Air ProBlok Kayu Multi-Nada Perkusi

Blok Kayu Multi-Nada Perkusi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blok Kayu Multi-Nada Perkusi                           


Gelsonlab HS-G6 Blok Kayu Multi-Nada Perkusi Wood Stirring Drum With Handle & Beater, Natural Finish

 

Digawe saka bahan kayu sing ora beracun, awet lan aman kanggo dienggo bocah, batang gagang sing polesan alus.
Blok Nada Kayu karo Mallet Kanggo Dolanan Instrumen Perkusi Bocah-bocah.
Ngrangsang perkembangan sensorik bocah-bocah, lan uga bisa ngrasa musik ing bocah.
Cocog kanggo bocah dolanan dolanan musik.
Ngenalake anak sampeyan babagan seneng-seneng musik liwat alat musik perkusi dhewe-dhewe.
 

Katrangan produk
Blok Kayu Multi Tone Percussion TTM diproduksi saka Siam Oak. Lengkap karo pemukul sing cocog, blok kayu iki minangka tambahan sing apik kanggo nyiyapake pamuter lan bakal menehi swara unik. Blok Kayu Tone Perkusi Tycoon kasedhiya ing 4 gaya; nada tunggal, loro nada, telung nada lan multi-nada.

Ukuran produk: Gagang L10.5cm total L23.5cm Dia8.5cm, Gagang L12cm total L28cm Dia10.5cm

Panas Tags: Pemblokiran Kayu Multi-Nada Perkusi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.