Produk

Kit Alat Optik
  • Air ProKit Alat Optik
  • Air ProKit Alat Optik

Kit Alat Optik

Kit alat Optical dirancang kanggo eksperimen optik geometris dhasar, kalebu pencitraan nganggo lensa lan kaca. Unsur optik dipasang ing pigura protèktif kanthi batang sing dipasang supaya gampang dipasang, lan papat pembalap sing ditangkep duwé tandha indeks lan ngeset sekrup kanggo ngamanake elemen penunggang lan optik tanpa ngganggu jajarane. Bangku dawane 96 cm lan set kalebu illuminator sing wis fokus karo lampu pijar 12V / 6W, papat lensa diameter 50 mm, rong kaca, diafragma obyek, rong layar, lan manual operator.

Model:HSPO-033

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Alat Optik



Gelsonlab HSPO-033 Eksperimen optik pendidikan nyetel Optik Bench Set kanggo mulang


Fitur produk


Bangku Optik Bar Paralel sing entheng lan Tepat kanthi Skala
Kalebu set aksesoris kanggo eksperimen lensa lan kaca
Pengendara tangkap supaya gampang transportasi
 
Katrangan produk
 
Kit alat Optical dirancang kanggo eksperimen optik geometris dhasar, kalebu pencitraan nganggo lensa lan kaca. Unsur optik dipasang ing pigura protèktif kanthi batang sing dipasang supaya gampang dipasang, lan papat pembalap sing ditangkep duwé tandha indeks lan ngeset sekrup kanggo ngamanake elemen penunggang lan optik tanpa ngganggu jajarane. Bangku dawane 96 cm lan set kalebu illuminator sing wis fokus karo lampu pijar 12V / 6W, papat lensa diameter 50 mm, rong kaca, diafragma obyek, rong layar, lan manual operator. Uga kalebu pasokan listrik 12V / 0,5A sing operasi ing 110VAC. Kalebu pandhuan kegiatan.

Setel Panjang 1M Lensa cembung dobel: 50 mm, 50 mm F,
Lensa cembung dobel: 50 mm, 100 mm F,
Lensa cekung dobel 50 mm, 100 mm F
Lensa cekung dobel D, 50 mm - 100 - mm F
Koleksi D 50 mm, 100 mm F
Pangilon pesawat 120 * 80 mm
Gelas es 120 * 80 mm
Lensa cahya (ing njero wadhah lampu) D 35 mm, 50 mm F.

Wolung gunggunge


Panas Tags: Kit Alat Optik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.